Bedrijfsprofiel

 

Autosport Brouns BV te Heerlen al meer dan 40 jaar een begrip

Autosport Brouns BV is een universeel autobedrijf met specialisatie Audi, Volkswagen en Porsche. Kwaliteit, genieten van auto’s en persoonlijk contact vinden wij erg belangrijk!

 

After Sales

Graag zien wij u voor service, reparatie, schadeherstel aan uw eigen,- maar ook uw eventuele leaseauto.
De samenwerking met Bovag en Bosch Car Service garanderen de kwaliteit hiervan. Onze monteurs worden namelijk voortdurend door Bosch bijgeschoold op gebied van electronica en airconditioning zodat zij op de hoogte zijn van de laatste stand van techniek. Uiteraard bestaat de mogelijkheid om een leenauto ter beschikking te krijgen, of u kiest voor onze haal- en brengservice.
Is uw auto toe aan een professionele autoreiniging, ook dan bent u bij ons aan het juiste adres.

 

Verkoop

Ons occasion aanbod bestaat uit een 75 auto’s, voornamelijk van de merken Audi, Volkswagen en Porsche. Deze merken hebben een aantal voordelen; betrouwbaar, waardevast en voorzien van moderne techniek.
Hebben wij de gewenste auto niet op voorraad, gaan wij graag aan de slag met een zoekopdracht. Van een degelijke Polo t/m een VW/Audi/Porsche AG auto. Dit zijn auto’s gereden door fabrieks-medewerkers met een lage km-stand, compleet uitgevoerd en in nieuwstaat. De prijs/kwaliteit verhouding is erg gunstig; de aanschafwaarde is 15 tot 30% onder de Nederlandse catalogusprijs.

 

Lease

Autoleasemaatschappij Autopoule is partner van Autosport Brouns.
Autopoule levert ‘Maatwerk’ diensten: niet product gericht maar klantgericht!

  • genoeg van afkoopboetes?
  • benieuwd naar de betekenis van een de Autopoule Carrousel?
  • in één leaseperiode X5, Q7, en Touareg rijden?
  • 12 maanden lease voor het maandbedrag van 48 maanden?

    Kijk voor meer informatie op Autopoule